Web Analytics

Pietroșani: Societăți sancționate pentru nereguli silvice

de | 10.06.2022 16:17 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat controale privind modul de respectare a prevederilor legale referitoare la prelucrarea, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase, la punctele de lucru ale unor firme din comuna Pietroșani.

Cu ocazia verificărilor efectuate, la una dintre acestea, s-a constatat, prin verificări în aplicația SUMAL 2.0, că a fost efectuat transport de material lemnos, fără a fi realizate fotografii corespunzătoare. Transportatorul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010.

Citește și Dacia oferă prime salariaților care pleacă din Uzină

La cea de-a doua firmă, a fost confiscată, valoric, cantitatea de 2,74 mc lemn rotund rășinoase, în valoare de 548 lei și cantitatea de 1,13 mc cherestea rășinoase, în valoare de 983 lei, pentru care nu existau documente de proveniență. Ca urmare a celor constatate, agentul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *