Web Analytics

Picanterii la AJF Argeş

de | 9.02.2017 13:30 | Sport

13 picanteriiFaptul că Gică Retevoescu (foto) şi-a anunţat candidatura la conducerea AJF Argeş a născut peste noapte tot felul de discuţii, de picanterii în lumea fotbalului judeţean. Iată în continuare ce susţine că a primit pe contul de facebook Gică Retevoescu şi cum a înfiinţat peste noapte preşedintele Cornel Sorescu o comisie medicală la nivelul AJF-ului.

„Dăm un boşorog afară (adică pe Sorescu) şi punem alt boşorog (adică pe Retevoescu)”

 

„Ăştia de la AJF nu mai au somn nici noaptea. Dinu Alin de la AJF, un octogenar, îmi trimite pe pagina mea de FB următoarele: «Dăm un boşorog afară (adică pe Sorescu) şi punem alt boşorog (adică pe Retevoescu). Unde este tineretul de care vorbeşti, nea Gică?». Oare Sorescu ştie pe cine a ţinut lângă el? I-am răspuns că dacă voi fi ales, voi fi cel mai tânăr boşorog din AJF”, spune Retevoescu.

„Ce găselniţă mai pregăteşte Cornel Sorescu cu înfiinţarea unei comisii medicale?”

În altă ordine de idei, acelaşi Gică Retevoescu ne-a declarat că nu este de acord cu înfiinţarea unei comisii medicale la nivelul AJF-ului.
„La propunerea  preşedintelui AJF Argeş, comitetul executiv aprobă înfiinţarea unei comisii medicale, condusă de dr. Nicola. Înainte ca să se supună la vot propunerea preşedintelui, s-a făcut o expunere de motive: De ce este necesară, oportună şi eficientă? Ce obiect de activitate va avea această comisie? O aşteptăm să fie expusă şi la Adunarea Generală din 24 februarie. La nivelul la care este competiţia, suntem echipe de amatori, nu profesioniste. Şcoala de fotbal Gică Retevoescu nu este de acord. Ce găselniţă mai pregăteşte Cornel Sorescu? Nu bag mâna în foc, dar foarte multe echipe nu o să fie de acord. Ce legături are Sorescu cu doctor Nicola, medicul lui CS Mioveni? Am discutat cu cei de la AJF Cluj care mi-au spus clar: în cadrul AJF-urilor nu au auzit de înfiinţarea unor asemenea Comisii medicale şi la ei nu există aşa ceva. Ce justificare i-o fi găsit Cornel Sorescu, habar nu avem!”, a mai spus Retevoescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii