Pianistul Viniciu Moroianu, în recital cameral la Filarmonica Pitești

de | 30.03.2022 11:18 | Actualitate, Cultura, Home

Pianistul Viniciu Moroianu vă invită vineri, 1 aprilie a.c., de la ora 19.00, în sala Simfonia a Filarmonicii Pitești, la un recital cameral. În program: J. Brahms – Opt piese, M. Jora – Sonata (dedicată lui Dinu Lipatti) și C. Franck – Preludiu, coral și fugă.

Citește și: Vești proaste pentru români! Carnea de miel, ouăle, cozonacul și pasca – tot mai scumpe

Câştigător al mai multor concursuri internaţionale, Viniciu Moroianu este cadru didactic la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. Are un vast repertoriu pianistic, de la clasic la contemporani, de-a lungul carierei susținând sute de concerte şi recitaluri la Paris, Roma, Berlin, Veneţia, Atena, Copenhaga, San Jose, Gray, Palm Beach etc. Are înregistrări la studioul „Electrecord” şi la Casa de discuri Argora din Atena.

Citește și: O nouă casă țărănească poate fi vizitată la Muzeul Golești

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Abonații au intrare gratuită.

Acest articol este despre: eveniment,filarmonica,pian,pitesti,recital

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole