Web Analytics
scris marți, 28.03.2023

Haita de Acțiune –  început în forță! După lansarea în cinematografele din toată țara, Haita de Acțiune a înregistrat 123.213 intrări, conform ultimelor rezultate din Box Office

Noua comedie de acțiune, marca Vidra Productions, a detronat filme precum Marvel și DC. Haita de Acțiune demonstrează că apetitul pentru filmele românești este în continuă creștere.

Haita de Acțiune –  început în forță! După lansarea în cinematografele din toată țara, Haita de Acțiune a înregistrat 123.213 intrări, conform ultimelor rezultate din Box Office

“E mișto, e haios, e modern. Modern în sensul în care batjocura este aceeași, doar că adaptată noilor vremuri. Imi place legacy-ul, cum s-a legat moștenirea asta din tată în fiu. E chiar mișto, e o surpriză!” spune Mugur Mihăescu.

“Este de departe cea mai complexă producție la care am lucrat și cred că se vede asta în imagini. Îmi plac inside-joke-urile pe care le-a creat acest film și faptul că cei care l-au văzut deja extind universul Haitei.” Spune Alexandra Hash, producătorul executiv al filmului.

Citește și:

„A fost o provocare. Mi-a fost greu să fac scenele de bătaie, pentru că nu m-am luptat niciodată, mai ales să mă prefac, dar cred că mi-a ieșit bine, sper. Am avut emoții, mă gândeam dacă să accept sau nu și mă bucur foarte mult că am acceptat, căci mi-a plăcut foarte mult.” a declarat Antonia.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Scris și regizat de Vali Dobrogeanu, noua comedie marca Vidra Productions rulează acum în cinematografele din toată țara.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *