Web Analytics

Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost în mijlocul gospodarilor din Argeş

de | 5.10.2022 14:34 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Împreună cu echipa PSD Argeș condusă de Ion Mînzînă – președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea – președinte executiv al PSD Argeș – și deputatul Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș – ministrul Petre Daea a participat la Târgul „Rod cu spor” organizat de Consiliul Județean în cadrul natural unic al Muzeului Viticulturii și Pomiculturii Golești. Târgul de la Golești s-a întins de vineri, 30 septembrie, până duminică, 2 octombrie, inclusiv, iar intrarea a fost liberă.

„Ministrul Petre Daea a stat de vorbă cu fiecare dintre zecile de producători prezenți la Golești care au avut cu ce să se mândrească: fructe, legume, produse culinare tradiționale apetisante, vin, țuică și produse de artizanat specifice Argeșului. A admirat dansuri și straie populare, a discutat cu oamenii despre problemele cu care se confruntă și a cumpărat diverse produse din târgul de la Golești. Pentru ministrul Petre Daea și PSD, sprijinirea producătorilor autohtoni este o prioritate, în acest sens fiind luate numeroase măsuri de susținere. Aceste programe de ajutorare a fermierilor și a sectoarelor agro-zootehnic, pomicol și alimentar vor continua”, a transmis PSD Argeș.
M.S.

Citește și Gospodarii își aduc roadele la Muzeul Golești, la târgul „Rod cu spor”

Citește și PSD Argeș caută speranță și soluții pentru regenerarea Câmpulungului

Citește și Ovidiu Puiu (PSD Argeș): „În UE, interesele comune și cele naționale trebuie să stea într-o balanță echitabilă”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole