Web Analytics

PSD Argeș caută speranță și soluții pentru regenerarea Câmpulungului  

de | 18.09.2022 03:23 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Speranță și soluții pentru regenerarea Câmpulungului!

Sâmbătă, 17 Septembrie, a avut loc o nouă conferință de presă a #PSD #Câmpulung la care au participat deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte interimar PSD Câmpulung, deputatul Nicolae Pavelescu și Corina Scarlat, proaspăt membru al organizației municipale. 

Au fost prezentați noi colegi care s-au alăturat organizației și au fost anunțate calendarul activităților pentru perioada următoare și prioritățile PSD pentru Câmpulung.

Citește și: PSD Câmpulung și-a mărit echipa  

“Până la începutul lunii noiembrie ne dorim alegeri în toate organizațiile PSD pe secții de vot, iar apoi va avea loc Adunarea Generală a PSD Câmpulung în care cei peste 300 de membri vor putea alege noua conducere a organizației. Ne dorim reformarea organizației noastre de la Câmpulung. 

Vreau să se știe că PSD și colegii noștri consilieri nu au generat conflictul de la Câmpulung, deci cine l-a generat trebuie să îl și încheie. Vedem neputință, conflict și scandal la Câmpulung, dar construcțiile care rezistă se fac pe timp de pace!

Citește și: Cozile la Permise Auto și Înmatriculări fac parte din ”peisaj” la Pitești

Suntem vocea câmpulungenilor în Consiliul Local. Nimeni nu va candida pentru funcția de viceprimar, nu facem jocuri politice. 

Avem o singură prioritate: de a oferi o speranță și soluții pentru #regenerarea Câmpulungului! 

Ne pregătim cu cel mai bun program de guvernare locală și avem cei mai buni candidați! La Câmpulung s-a pierdut deja mult timp, iar Câmpulungul merită mai mult!”, a spus deputatul Simona Bucura-Oprescu

“Aici, la Câmpulung, ne propunem ca aleșii noștri locali să lucreze în interesul cetățenilor. La Câmpulung vrem să facem o echipă frumoasă, iar cetățenii vor fi în centrul atenției noastre!”, a transmis deputatul Nicolae Pavelescu

“Am luat decizia de a intra în PSD analizând foarte bine opțiunile mele. 

Am crescut în Câmpulung, am făcut școala și Colegiul “Dinicu Golescu” – matematică – fizică, apoi am lucrat 15 ani în presa centrală, iar acum lucrez într-o instituție centrală națională. 

PSD este un partid mare, puternic, în ale cărui valori cred și alături de care vom putea face multe pentru acest oraș. 

Vom face o echipă puternică PSD pentru Câmpulung!”, a declarat Corina Scarlat.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *