Web Analytics

Peste 75% din populația Piteștiului a participat la recensământul populației și locuințelor

de | 1.07.2022 13:40 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În prezent, peste 75% din populația estimată a municipiului Pitești a participat la recensământul populației și locuințelor, informează municipalitatea.

Recensământul populației și locuințelor continuă, până în data de 17 iulie 2022, cu cea de-a doua etapă: recenzarea în teren, care se realizează prin interviuri față în față, cu deplasarea recenzorilor la adresele de reședință ale cetățenilor care nu s-au autorecenzat online sau care nu au finalizat corect și complet formularele de recensământ, în perioada 14 martie – 27 mai 2022.

Citește și: Pitești: Lucrările de modernizare pentru strada Profesor Ion Angelescu au fost finalizate

Cetățenii municipiului Pitești și-au arătat deschiderea de a participa la recensământul populației și locuințelor, astfel că, în prezent, peste 75% din populația estimată a municipiului Pitești a completat chestionarul de recensământ.

Participarea la recensământ este obligatorie!

Persoanele care încă nu au fost recenzate sunt rugate să acorde tot sprijinul recenzorilor din teren în activitatea de recenzare, în perioada rămasă. Vă încurajăm să oferiți date corecte și complete recenzorilor care vă vizitează și vă mulțumim pentru sprijinul acordat.

Citește și: Centru de încasări din Pitești, închis în perioada 04.07.2022-26.08.2022

„Apreciem efortul depus până la această dată de recenzorii din teren și solicităm să depună în continuare, într-un ritm accelerat, toate diligențele pentru îndeplinirea obligațiilor la care s-au angajat prin semnarea contractului pentru prestarea serviciilor de recenzare.

Informații detaliate privind desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor 2021 se regăsesc pe site-ul www.recensamantromania.ro.”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *