Peste 600 de concurenţi înscrişi la Topoloveni Summer Tour

de | 9.06.2022 12:09 | Actualitate, Home, Sport

Topoloveniul va fi – și anul acesta – gazda concursului de ciclism. Așadar, pe 11 iunie, bikeri de toate vârstele și din toate locurile țării se vor întrece pe două roți, prin pădurile și potecile Argeșului de poveste. Până acum s-au înscris în cursă peste 600 de bikeri, semn că și ediția cu numărul șapte va avea parte de un real succes. De menționat că locurile sunt limitate. 800 de persoane pot participa la concurs. Topoloveni Summer Tour pune la dispoziție trasee pentru toate categoriile de vârstă: traseu scurt, pentru însoțitori, standard sau E-bike. Vor fi de parcurs 20, respectiv 40 de km, în funcție de experiența fiecărui concurent.

De asemenea, nu va lipsi nici tombola, care se va organiza după festivitatea de premiere a curselor pentru adulți. Printre premii, ședințe de antrenament oferite de Mountain Bike Academy, Ciclocomputer GPSD sau Magiunul de Topoloveni, prin care orașul s-a remarcat de fiecare dată. Detalii despre înscrieri, trasee, curse și premii se găsesc pe site-ul https://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/topoloveni-summer-tour-2022. Jurnalul de Argeș este partener media al competiției.

Citește și Concursul de ciclism ”Topoloveni Summer Tour” încheie Zilele Orașului Topoloveni

Citește și Aproape 600 de ciclişti la „Topoloveni Summer Tour”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...