Web Analytics
scris miercuri, 14.01.2015

Peste 1000 de cetăţeni din Mioveni și-au ridicat ajutoarele de la UE

Anul acesta, pe listele de distribuire a alimentelor UE în oraşul Mioveni figurează aproximativ 1800 de persoane. Distribuirea ajutoarelor europene constând în alimente a început la Mioveni luni, 12 ianuarie, iar până miercuri, 14 ianuarie, potrivit reprezentanţilor biroului de Administraţia Publică Locală Mioveni, aflat în subordinea Primăriei s-au prezentat deja 1.060 de beneficiari. Potrivit legii, cei aflaţi pe listele suplimentare îşi vor putea primi pachetele cu alimente abia după ce se încheie distribuţia pentru cei care au primit cupoane.
Astfel, de luni 19 ianuarie a.c., cei 250 de beneficiari aflaţi pe listele suplimentare vor primi ajutoare alimentare. Alimentele se pot ridica de la depozitul din spatele Unităţii de Pompieri, după următorul program: luni și miercuri – între orele 8.00 și 16.00; marţi și joi – între orele 8.00 și 17.00; respectiv vineri – între orele 8.00 și 14.00. A.V.

Peste 1000 de cetăţeni din Mioveni și-au ridicat ajutoarele de la UE

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...