Web Analytics

Peste 100 de bilete noi de tratament disponibile pentru pensionarii argeșeni

de | 6.04.2022 12:28 | Actualitate, Politica si Administratie

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță faptul că pentru seria 4 din acest an, au fost repartizate un numar de 116 bilete de tratament balnear cu date de plecare în perioada 24 – 27 aprilie 2022.

Bilete sunt pentru stațiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu, Govora, Herculane, Olanesti, Neptun, Ocna Sugatag, Pucioasa, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol. Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei: www.cjparges.ro

Citește și: Surprize, surprize! O nouă variantă Covid, descoperită în Regatul Unit

Eliberarea biletelor se va face în perioada 5 aprilie – 15 aprilie 2022, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

De menționat faptul că au rămas 59 de bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: 1 Mai – 4 bilete, Amara – 10 bilete, Bala – 4 bilete, Buziaș – 5 bilete, Covasna – 9 bilete, Geoagiu – 1 bilet, Neptun – 6 bilete, Ocna-Șugatag – 2 bilete, Olănești – 11 bilete si Pucioasa – 7 bilete. Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament balnear. Se completează numai pe formularul tipizat aprobat, care se poate procura de la sediul instituţiei sau de pe site-ul www.cnpp.ro sau www.cjparges.ro.

Important de știut: biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate.

Citește și: Argeșeanul Costinel Popa – noul comandant al Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada” din Curtea de Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *