Persoană în stare de semiconștiență, salvată de salvamontiști, în masivul Iezer-Păpușa 

de | 3.07.2022 17:46 | Actualitate, Home

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit de un grup de turiști, în stare de semiconștiență, în masivul Iezer-Păpușa. 

Ulterior, la fața locului s-au deplasat salvamontiștii argeșeni care au reușit să salveze bărbatul și să-l coboare la baza muntelui pentru a fi preluat de o ambulanță. 

“Cu puțin timp în urmă, salvamontiștii argeșeni de serviciu la Baza Salvamont Voina au încheiat cu bine o a doua acțiune de salvare a unei persoane de sex masculin, 44 ani, găsită de un grup de turiști în stare de semiconștiență în vârful Tamburea din masivul Iezer-Păpușa. Victima a fost coborâtă cât s-a putut de repede la Baza muntelui și a fost predată ambulanței SAJ Argeș. 
Citește și /Imagini de groază la Rociu, acasă la medicul ginecolog Natașa Nenițoiu. Doctorița a murit în spital iar cei douăzeci de câini erau în pericol

Prima operațiune s-a desfășurat tot în masivul Iezer-Păpușa și a fost vorba de o persoană de sex masculin, 42 ani, cu o criză hipoglicemică, predată ambulanței SMURD.

#SALVAMONTARGEȘ pentru siguranța dumneavoastră în munți!”, transmite Salvamont Argeș. 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.