Persoană accidentată în zona Șaua Capra din munții Făgăraș

de | 16.08.2021 15:48 | Actualitate, Home

Acțiune în desfășurare a salvamontiștilor argeșeni care intervin ca sprijin pentru colegii din județul Sibiu în munții Făgăraș.
„Acționăm cu patrula Salvamont de la Cota 2000 pentru prim ajutor și transport o persoană accidentată în Șaua Capra din Făgăraș. Suntem în sprijin pentru Sibiu.”
Momentan nu se cunosc alte detalii privind starea persoanei accidentate.

 

foto: descriptiv

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed