Web Analytics
scris vineri, 09.02.2024

Mînzînă, atac la Perianu: „Asta demonstrează în ce mocirlă se scaldă și în ce necunoaștere doarme în scaunul de prefect!”

Vineri, 9 februarie, noul subprefect al județului Argeș, Marius Pârvu, a evitat, după depunerea jurământului, să spună „apăsat” la cine face referire când zice că trebuie schimbată imaginea Instituției Prefectului. Foarte caustic a fost, însă, Ion Mînzînă, liderul PSD Argeș, care, fără să-i rostească numele prefectului liberal Radu Perianu, a vorbit clar despre anumite demersuri ale acestuia, pe care le-a numit „gesturi prostești”.

Mînzînă, atac la Perianu: „Asta demonstrează în ce mocirlă se scaldă și în ce necunoaștere doarme în scaunul de prefect!”

Citește și: Subprefectul Marius Pârvu a depus jurământul. Prefectul n-a fost de față

Concret, președintele Mînzînă s-a referit, printre altele la contestările unor hotărâri ale Consiliului Județean, la „fuga de răspundere în ceea ce înseamnă Bulevardul Pardon” de la Câmpulung, la „marile controale” din spitale și „marile constatări” făcute, după mobilizarea unui întreg aparat medical, „pentru a stabili că n-ai decât un medic la ATI” la Spitalul Județean…

Ion Mînzînă a spus că toate acestea sunt „mofturi politice; ce plusvaloare aduc județului Argeș?! Asta demonstrează mari lacune în deciziile pe care le ia, în ce mocirlă se scaldă și în ce necunoaștere doarme în scaunul de prefect!

Apoi, referindu-se la campania electorală de la Câmpulung, acolo unde PSD Argeș l-a numit numit coordonator pe fostul subprefect Ciprian Neculăscu, liderul PSD Argeș a spus că nu vrea să facă referire la primărița Elena Lasconi, fiindcă „săraca, a fost prea lovită în ultimul timp”, dar a avut anumite ironii la adresa „marilor realizări din oraș, pe care doar marțienii le văd”.

În cadrul unei campanii electorale pe care a anunțat-o civilizată, Ion Mînzînă a mai spus: „Vom încerca să le spunem câmpulungenilor că… împăratul e gol”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *