Percheziții la traficanți de droguri. Peste 5.000 de pastile de ecstasy vândute

de | 5.05.2022 10:27 | Actualitate, Home

Procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog efectuează, joi, 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Arad, Bihor şi Vâlcea, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei importante grupări de traficanţi de droguri, care vindea canabis, cocaină şi MDMA (ecstasy) doar unor persoane de încredere, pentru a asigura caracterul conspirat al tranzacţiilor.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pentru a împiedica descoperirea activităţii infracţionale de către organele de urmărire penală, transporturile de droguri au fost efectuate doar după verificarea în prealabil a traseului, a locaţiilor folosite pentru depozitare şi a zonelor unde urmează să aibă loc tranzacţiile.

Citește și:Argeș. Percheziții la un bărbat bănuit de furt

În cauză s-a reţinut că în perioada 30 martie – 7 aprilie 2022, gruparea a comercializat 200 de grame de cocaină şi peste 5.000 de pastile de MDMA.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite importante cantităţi de droguri ce erau pregătite pentru distribuţie, dar şi arme albe.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală vor fi conduse, în vederea audierii, şapte persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

Citește și:Scandal cu filmări şi acuzaţii din cele mai grave. Preot reclamat de vecini că îi bombardează cu petarde şi afumă cu tămâie

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, precum şi al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie “Vlad Ţepeş”.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed