Argeș. Percheziții la un bărbat bănuit de furt

de | 1.05.2022 13:04 | Actualitate, Home

În ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșiriiinfracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 42de ani, din Bradu.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 16-23 aprilie a.c., bărbatul ar fi sustras trei biciclete de pe raza municipiului Curtea de Argeș.

Citește și: Scandal cu filmări şi acuzaţii din cele mai grave. Preot reclamat de vecini că îi bombardează cu petarde şi afumă cu tămâie

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința bărbatului din localitatea Bradu, de unde au fost ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, în ziua de 29aprilie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed