Web Analytics

Percheziţii la persoane bănuite că ar fi exploatat sexual în Spania 12 victime

de | 6.04.2017 13:11 | Actualitate

politie 2017

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova și ai Direcției de Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat nouă percheziții, în judeţul Dolj, pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism.


Activitățile au vizat persoane bănuite că, în perioada 2014 – 2017, ar fi exploatat sexual 12 victime, în Spania şi în municipiul Craiova. În urma perchezițiilor, au fost ridicați peste 17.000 de euro, aproximativ 7.000 de lei, înscrisuri, 18 telefoane mobile, 12 cartele SIM, 2 laptopuri, un hard disk, un pistol airsoft şi 85 de alice, calibru 4,55 mm.
Polițiștii au pus în aplicare opt mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Craiova, pentru a fi audiate și pentru dispunerea măsurilor legale corespunzătoare. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori și trafic de persoane.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii