Percheziții în Pitești, Budeasa și Băbana, la persoane bănuite de trafic de substanțe. Ce au găsit polițiștii în locuințele argeșenilor

de | 28.01.2022 14:00 | Actualitate, Dezvăluiri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat 3 percheziţii domiciliare în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de substanțe cu efect psihoactiv. Au fost ridicate 270 de grame de substanță, ustensile de preparare și porționare a drogurilor, cântare electronice, materiale pirotehnice, telefoane mobile, dar și aproximativ 2.300 de euro și 2.900 de lei. Cinci persoane au fost duse la audieri, iar trei au fost reținute pentru 24 de ore.

„În dimineaţa de 27 ianuarie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat trei percheziţii domiciliare în localităţile Piteşti, Budeasa și Băbana, la locuinţele a trei persoane, bănuite de trafic de substanțe cu efect psihoactiv.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, din septembrie 2021 și până în prezent, o femeie și doi bărbați ar fi comercializat, în județul Argeș, substanțe cu efect psihoactiv.

Citește și Un student din Piteşti a picat în plasa unei escorte şi a şantajat un medic din Germania, cerând 1,5 milioane de euro

În urma percheziţiilor, au fost ridicate: aproximativ 270 de grame de substanță pulverulentă, albă, ustensile de preparare și porționare a drogurilor, trei cântare electronice de precizie, materiale pirotehnice interzise la deținere, telefoane mobile, cartele telefonice, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, aproximativ 2.300 de euro și 2.900 de lei.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

Citește și Bărbat dispărut din Bârla. A plecat la o pomană și nu s-a mai întors

După administrarea probatoriului, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La acțiune au participat şi jandarmii argeşeni”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole