Web Analytics
scris vineri, 28.01.2022

Bărbat dispărut din Bârla. A plecat la o pomană și nu s-a mai întors

Un bărbat din comuna argeșeană Bârla a dispărut. Polițiștii solicită sprijinul cetățenilor. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi plecat la o pomană în sat, în urmă cu trei zile, și nu s-a mai întors. Este a doua persoană declarată dispărută astăzi.

Bărbat dispărut din Bârla. A plecat la o pomană și nu s-a mai întors

În ziua de 28 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că BĂLAN ALEXANDRU, de 54 de ani, a plecat voluntar în ziua de 25 ianuarie 2022, de pe raza comunei Bârla, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, circa 75 kg, constituție corpolentă, ochi verzi, păr scurt, grizonat.

Vestimentație la momentul plecării: hanorac albastru, pantalon din material textil de culoare verde închis.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Lunca Corbului desfășoară activități specifice pentru identificarea acesteia, însă până în prezent, persoana nu a fost găsită.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, telefon 0248 672 336.

Tot astăzi a fost raportată și dispariția unei femei din Godeni. Mai multe detalii aici: Argeș. Femeie dispărută! Polițiștii sunt în alertă

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...