Percheziții. Doi bărbați au lovit și amenințat cu un pistol un tânăr de 21 de ani

de | 28.01.2022 17:06 | Actualitate, Home

În dimineaţa zilei de 28 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești,sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul criminaliștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au desfășurat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, la locuinţele a două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor deloviri sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, distrugere, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat.

Citeşte şi:Percheziții în Pitești, Budeasa și Băbana, la persoane bănuite de trafic de substanțe. Ce au găsit polițiștii în locuințele argeșenilor

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 23 ianuarie 2022, în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, cei doi bărbați, de 42 și 44 de ani, ar fi lovit și amenințat cu un pistol pe un tânăr de 21 de ani, pe fondul neînțelegerilor legate de vânzarea anterioară a unui telefon mobil. În aceleași condiții, cei în cauză ar fi distrus telefonul persoanei vătămate și obiecte de vestimentație, totodată lipsindu-l de libertate și sustrăgând suma de 800 de lei, primită de la unul dintre cei în cauză, în cadrul tranzacției anterioare.

În urma percheziţiilor, au fost identificate un pistol neletal, precum și o pușcă cu aer comprimatdar și muniție tip bile metalice și de cauciuc, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Persoanele în cauză au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Acest articol este despre: amenintare,perchezitii,pistol

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed