Web Analytics

Percheziții DNA la locuința liderului Metrorex, Ion Rădoi

de | 14.07.2021 13:00 | Actualitate, Politica si Administratie

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 – 2021. În cursul zilei de 14 iulie 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituţii publice”, a transmis DNA printr-un comunicat.

 

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Au loc percheziţii la sediul Sindicatului Liber Metrou și la locuinţa liderului de sindicat Ion Rădoi. Conform G4Media, se desfăşoară percheziţii şi la Primăria Sectorului 3 şi la Primăria Sectorului 5.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Organizațiile locale adoptă rezoluții de susținere pentru președintele Adrian Miuțescu

 

 

 

 

 

Dosarul ar avea legărură cu spaţiile comerciale de la metrou şi cu acţiunea de demolare a acestora declanşată de Ministerul Transporturilor. În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

 

 

foto: descriptiv

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii