Web Analytics

„Pentru noi cel mai bine ar fi să iasă Manu preşedinte la CJ, pentru că dacă va sta la birou mai mult timp, vom putea circula mai în siguranţă pe stradă”

de | 16.03.2016 23:11 | Politica si Administratie

# Preşedintele MP, Cătălin Bulf, îl tamponează pe „şoferul” Dan Manu

Liderul filialei MP Argeş, Cătălin Bulf, a făcut o scurtă analiză politică a celor trei candidaţi ce şi-au anunţat intenţia de a intra în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş. Dacă pentru Primăria Piteşti conducerea PSD Argeş nu a anunţat încă un candidat, de partea cealaltă, la Consiliul Judeţean, trei nume cu greutate din partid au anunţat că vor candida pentru postul de preşedintele al CJ.
E vorba de Ion Mânzână, de actualul preşedinte al instituției, Florin Grigore Tecău şi de şeful Serviciului Județean de Medicină Legală, doctorul Dan Manu. Fiecăruia, în stilu-i analitic și ironic cu care ne-a obișnuit, liderul Mișcării Populare din Argeș, Cătălin Bulf, a ţinut să-i  evalueze șansele: „La Tecău e simplu: dacă a fost, trebuie musai să mai fie. Ion Mânzână a spus singur că e cel mai bun şi asta e, n-ar mai fi nimic de comentat. Însă pentru noi cel mai bine ar fi să iasă Manu preşedinte la CJ pentru că, dacă va sta la birou mai mult timp, vom putea circula mai în siguranţă pe stradă”.
Referirea pe care liderul MP a făcut-o către şeful Medicinii Legale, dr. Dan Manu, e legată de un accident de mașină în care a fost implicat pesedistul în anul 2011. În urma acestui accident, victima pe care a lovit-o cu mașina Dan Manu, în calitate de șofer, a decedat în urma impactului.   
Antoniu Neguţ

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii