Pentru că şi el şi-a pierdut prematur fiul, Ţil Popescu i-a susţinut moralul lui Florin Călinescu la înmormântarea lui Luca

de | 3.05.2012 18:14 | Actualitate

Omul de afaceri muscelean Țil Popescu a fost alături de actorul Florin Călinescu la înmormântarea lui Luca, mezinul care şi-a pus capăt zilelor la doar 24 de ani. Țil și Florin Călinescu s-au împrietenit în campania electorală din 2008, atunci când cunoscutul actor a candidat pentru un mandat de senator liberal în județul Argeș, pe Colegiul Pitești.

Țil a înțeles cel mai bine durerea lui Florin

În calitate de acționar semnificativ la SCT Muntenia, Țil Popescu s-a ocupat de cazarea actorului, stabilindu-i acestuia cartierul general la hotelul pe care-l patrona. Așa s-a legat o prietenie, care, iată, de mai mai bine de trei ani a devenit una foarte trainică, dovadă că Țil a stat aproape de actor zi şi noapte săptămâna trecută, încercând să-i mai aline din durerea pricinuită de pierderea prematură a unuia dintre fii. De amintit că şi Țil Popescu a trecut printr-o dramă asemănătoare în urmă cu circa doi ani, atunci când și-a pierdut fiul, pe Mircea Popescu, la nici 21 de ani, în urma unei bizare răceli netratate. Din acest motiv, al dramei cumplite pricinuite de pierderea unui copil, Ţil Popescu a fost unul dintre cei care i-au înţeles cel mai bine durerea lui Florin Călinescu, duminică, 29 aprilie, la înmormântarea lui Luca. Cumplit blestem, să ajungi să îți înmormântezi fiul chiar de ziua ta de naștere, cum a fost cazul lui Florin Călinescu.

Florin urmează să-i boteze fetița lui Țil

Apropierea dintre Ţil Popescu şi Florin Călinescu va căpăta în curând şi grad de rudenie, deoarece actorul va fi naşul de botez al fiicei lui Ţil Popescu (Maria Popescu, de numai două săptămâni) cu câmpulungeanca Monica Schiacu.
Relaţia cu Monica a fost şi motivul pentru care omul de afaceri muscelean a pus capăt unei căsnicii de zeci de ani cu Dana Popescu (patroana restaurantului Ciobănașul din Câmpulung) şi s-a mutat la Bucureşti. Cei doi, Țil și Monica, s-au cunoscut în urmă cu mai mulţi ani pe când afacerile lui Constantin Popescu erau prospere, iar Monica lucra ca funcţionar la Finanţele Publice din Câmpulung. După ce a renunțat la serviciul de la Fisc, Monica s-a mutat la București, acolo unde Țil i-a făcut o firmă, dar și o fiică.   Relaţia dintre cei doi nu s-a legalizat, însă fetiţa a fost recunoscută de tată, ea purtând numele de Popescu. Ioana Ştefan


Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii