Pe ce jucători se bazează Ionuţ Badea în Antalya

de | 6.02.2020 13:18 | Sport

După trei săptămâni de pregătire la Pitești, FC Argeș a plecat duminica trecută în cantonamentul din Antalya. FC Argeș va sta în Turcia până pe 14 februarie și va fi cazată la hotelul The Xante Resort & Spa Side, locație de 5 stele care oferă cele mai bune condiții de pregătire, cazare, masă și recuperare.

Antrenorul Ionuț Badea a deplasat în Turcia un lot de 26 de jucători, între care se regăsesc și cei doi fotbaliști transferați în această perioadă precompetițională, fundașul central francez Sylvain Deslandes și atacantul bosniac Nedo Turkovic. În cantonamentul din Antalya, FC Argeș și-a propus să dispute patru partide de verificare, doi dintre adversari fiind deja stabiliți, ceilalți doi urmând a fi fixați la fața locului, existând discuţii cu mai mulţi eventuali parteneri. Primul meci din cantonamentul din Antalya este programat pe 6 februarie, adversar urmând a fi PFK Montana, locul 3 din liga secundă din Bulgaria, formație care a retrogradat vara trecută din prima ligă bulgară.
Cel de-al doilea joc este programat pe 8 februarie, adversarul nefiind încă stabilit. Pe 10 februarie, alb-violeții vor da piept cu Kabel Novi Sad, locul 5 din liga secundă din Serbia.
Ultimul test de verificare al echipei alb-violete în stagiul de pregătire din Turcia este programat pe 13 februarie, adversarul nefiind încă stabilit. FC Argeș se va întoarce din Antalya pe 14 februarie, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului.
Primul meci oficial al echipei noastre este programat pe 22 februarie, în deplasare, cu U Cluj. Ionuț Badea a deplasat în Antalya portarii George Micle, Răzvan Ducan și Sebastian Agachi, fundașii Andrei Tofan, Dănuț Șerbănică, Ionuț Oprescu, Vlad Motroc, Grigore Turda, Sylvain Deslandes, Nicolae Mușat, Dorinel Oancea, mijlocașii Ionuț Șerban, Kevin Moihedja, Robert Grecu, Ovidiu Rasoveanu, Andrei Blejdea, Alexandru Fundătureanu, Ionuț Năstăsie, Andrei Panait, Alin Popa, Denis Brînzan, Antonio Stan, Nini Popescu și Răzvan Matiș și atacanții Vasile Buhăescu și Nedo Turkovic.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii