Pe 24 iunie! Copiii de la „Glasul Arhanghelului” – recital la Casa Sindicatelor Pitești, alături de Cenaclul „Lumină Lină”

de | 20.06.2022 12:38 | Actualitate, Cultură

Vineri, 24 iunie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești va avea loc un concert de muzică folk, patriotică și pricesne susținut de Cenaclul „Lumină Lină”, condus de neobositul părinte Cătălin Dumitrean.

Citește și: Ziariștii de la „Jurnalul de Argeș” au fost colindați de copiii de la „Glasul Arhanghelului”

Spectacolul „NU UITA CĂ EȘTI ROMÂN” care va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești se va putea bucura și de participarea specială a corului „Glasul Arhanghelului” din comuna Micești, condus de către părintele Florin Păcioianu.

La eveniment, corul de „îngeri” din comuna argeșeană Micești va fi prezent pentru a susține un recital de muzică creștină în fața celor care vor fi prezenți la concertul ce va începe pe 24 iunie de la ora 19.00. De asemenea, spectacolul se va putea bucura și de participarea specială a artistei Maria Coman. (Antoniu Neguț)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Buna ziua,doresc program concerte ,,Lumina lina ”luna iulie ,august 2022

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.