Web Analytics

Ziariștii de la „Jurnalul de Argeș” au fost colindați de copiii de la „Glasul Arhanghelului”

de | 14.12.2021 19:13 | Cultură, Actualitate

Jurnalul de Argeș a fost colindat de corul „Glasul Arhanghelului”. În seara de marți,14 decembrie, copiii din Micești, îmbrăcați în costume populare, au cântat mai multe colinde la sediul ziarului, fiind acompaniați la chitară de coordonatoarea lor, Andreea Urs. Corul este format din 35 de copii cu vârste între 5 și 16-17 ani

„Comunitatea este destul de mare și ei sunt angrenați în tot felul de activități, sunt susținuți și de către adulții din comunitate, dar acești copii minunați, de un an încoace, s-au implicat foarte-foarte mult în a susține cântările din cadrul liturghiei, duminica, și ușor-ușor am început să avem și diverse activități extra, în afara programului de studiu”, ne-a povestit coordonatoarea corului, Andreea Urs. „Mă întâlnesc cu ei cu mare bucurie, sunt niște suflete calde și sunt deschiși la tot ce e nou”, ne-a mai spus coordonatoarea corului „Glasul Arhanghelului”.

Copiii au primit tort și pachete cu cadouri, iar din redacția „Jurnalului de Argeș” au plecat să colinde și în alte locuri, printre care și la Consiliul Județean.

Citește și Pitești. Cupluri premiate pentru aniversarea a 50 ani, respectiv 60 de ani de căsnicie neîntreruptă

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii