Web Analytics
scris luni, 29.01.2024

Patronul Untold este acuzat ar fi abuzat sexual doi minori

Bogdan Buta, patronul festivalului Untold este acuzat că ar fi abuzat sexual doi minori din Cluj. Fapta s-ar fi consumat în 2021 chiar la reședința omului de afaceri. La vremea respectivă cei doi minori aveau 15 respectiv 16 ani.

Patronul Untold este acuzat ar fi abuzat sexual doi minori

Citește și Primăria Beleți Negrești a fost incendiată. Dosar penal pentru distrugere

Bogdan Buta, patronul festivalului Untold, este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu doi minori. Fapta s-ar fi produs în 2021 pe vremea când cei doi ar fi avut 15 respectiv 16 ani. Presa din Cluj relatează că pe fir au intrat și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj.

Cazul lui Bogdan Buta a intrat în atenția Inspectoratului de Poliție din Cluj care s-a autosesizat într-un dosar penal deschis in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la faptul că una dintre persoanele implicate în organizarea festivalului Untold ar fi agresat sexual, în anul 2021 doi minori, Compartimentul Relații Publice este abilitat să precizeze următoarele:

Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat în cursul zilei de azi, 29 ianuarie a.c., cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă”, se arată în comunicatul emis de IPJ Cluj.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită