Web Analytics
scris luni, 13.12.2021

Primăria Beleți Negrești a fost incendiată. Dosar penal pentru distrugere

Mai multe autospeciale de stingere ale ISU Argeș au intervenit, în această dimineață, în localitatea Beleți-Negrești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care a izbucnit la primărie și la două anexe ale acesteia.

Primăria Beleți Negrești a fost incendiată. Dosar penal pentru distrugere

Alarma s-a dat după ora 3 dimineața.


Incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei și acoperișul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă și generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei și alte birouri. În interiorul construcțiilor au ars și documente.

Citește și

PRIMĂRIA BĂICULEŞTI A CUMPĂRAT SERVICII DE TELEFONIE MOBILĂ DE APROAPE 10.000 DE EURO

La locul evenimentului s-a deplasat și conducerea ISU Argeș, iar intervenția a fost coordonată de către Inspectorul șef.
Incendiul a fost localizat și încă se lucrează pentru stingerea focarelor.
Exista posibilitatea ca flăcările să se extindă la celelalte încăperi și vecinătăți, însă pompierii au împiedicat propagarea acestora.

Forțe alocate de ISU Argeș :

6 autospeciale pentru stins incendii, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și 3 autospeciale de primă intervenție și comandă.
Alimentarea cu apă la locul intervenției s-a făcut în navetă de la un hidrant care se afla la câțiva kilometri distanță.

Pompierii au informat că, cel mai probabil, cauza izbucnirii a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului. Au ars etajul 1 și acoperișul primăriei, în suprafață totală de aproximativ 300 mp dar și iar anexa în care se afla și arhiva, suprafața anexei fiind de circa 100 mp.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...