Partidă importantă pentru handbalistele din orașul Mioveni

de | 27.01.2022 10:07 | Actualitate, Home, Sport

Sâmbătă, 29 ianuarie 2022,  de la ora 17.00, în Săla Sporturilor Mioveni va avea loc meciul etapei  XIII- a, CS Dacia Mioveni 2012 – HC Dunărea Brăila!

Citește și: Trei argeșeni reprezintă România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Biletele se pun în vânzare zilnic la sediul clubului între orele 09,00 – 16,00 și în ziua meciului la Sala Sporturilor Mioveni. Preț unui bilet este de 10 lei.

IMPORTANT !!!

Accesul spectatorilor la meciurile din Sala Sporturilor se va face prezentând la intrare următoarele:- Biletul – Carte de identitate- Dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete.SAU- Test Rapid / PCR sa fie in termenSAU- Dovada trecerii prin boala (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării.

Acest articol este despre: braila,dunarea,handbal,meci,mioveni,partida

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed