Web Analytics

Trei argeșeni reprezintă România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

de | 27.01.2022 10:02 | Actualitate, Sport

Trei argeșeni vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing care se vor desfășura în perioada 4-20 februarie.

Mihai Tentea, Ciprian Daroczi și Raul Dobre sunt sportivii de la CS Muscelul Câmpulung ce vor concura la Jocurile de iarnă, în proba de bob 2 și 4 masculin. Cei trei sunt atrenați de Iulian Păcioianu, antrenor calificat la a opta ediție a Jocurilor Olimpice.

Citește și:Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing- eveniment multi-sportiv internațional major. Argeșenii cu un palmares impresionant, MIHAI TENTEA, CIPRIAN DAROCZI, DOBRE RAUL de la CS MUSCEL CÂMPULUNG, antrenați de către IULIAN PĂCIOIANU, antrenor calificat la a opta ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă,vor reprezenta ROMÂNIA în proba de bob 2 și 4 masculin( alături de Radu Cristian). Felicitări pentru ambiția și tenacitatea sportivilor calificați și…MULT SUCCES!„, le transmite subprefectul PSD de Argeș, Ciprian Neculăescu, sportivilor.

Citește și:Prețul carburanților continuă să crească, în România

În total, România trimite 22 de sportivi la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Îi felicit pe sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022, pe care îi consider nişte eroi, pentru ambiţia şi tenacitatea cu care s-au pregătit, fără infrastructura corespunzătoare, în faţa unor ţări cu tradiţie şi cu toate condiţiile necesare”, a afirmat Novak pe pagina sa de Facebook după ce Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat lista cu cei 22 de sportivi calificaţi.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii