Web Analytics

Parohia Catolică din Câmpulung asigură casă şi masă pentru refugiaţi ucraineni

de | 14.04.2022 12:16 | Actualitate

Casa „Genoveva” din Câmpulung, deținută de Biserica Catolică ”Sfântul Apostol Iacob”, este locul în care și-au găsit adăpost 15 copii și 7 femei refugiaţi din Ucraina. Un loc în care pot dormi, primesc o masă caldă, haine, sprijin și consiliere.
Alături le sunt echipa din Parohia Catolică, adică Asociația „Caritas” Câmpulung, Asociația „Sfântul Vicențiu de Paul”, Surorile de Caritate ale „Sfântului Apostol Paul”, dar și câmpulungeni cu inimă mare, inclusiv aleși locali.
Masa le este asigurată prin intermediul unei facilități a Asociației „Caritas”, Terasa ”Împreună”, cea care are acum în meniu și preparate din țara vecină.

Vigilia Pascală cu Slujba Învierii, la Biserica Catolică Câmpulung

Comunitatea creștinilor romano-catolici din Muscel a intrat în Săptămâna Patimilor, după ce duminică a fost sărbătoarea Floriilor. Sâmbătă noaptea, la Biserica ”Sfântul Apostol Iacob” din Câmpulung se va oficia Vigilia Pascală cu Slujba Învierii Domnului, iar în ziua de duminică va fi Liturghie parohială, ocazii pentru Sfânta Spovadă de Paști.
C.I.B.

Citește și Guvernul alocă 45 de milioane de lei pentru ca persoanele care găzduiesc refugiaţi să poată deconta cheltuielile

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *