Web Analytics
scris marți, 07.05.2024

Părinții unui preot, morți într-un groaznic accident petrecut a doua zi de Paște. Bărbatului i s-a făcut rău la volan

Tragedie în a doua zi de Paște: părinții unui preot au murit într-un groaznic accident rutier, după ce bărbatului i s-a făcut brusc rău la volan. Bărbatul de 76 de ani a pierdut controlul direcției de mers și s-a izbit cu mașina de un stâlp. Martorii susțin că acesta ar fi suferit un infarct.

Părinții unui preot, morți într-un groaznic accident petrecut a doua zi de Paște. Bărbatului i s-a făcut rău la volan

Citește și: Un dublu campion european a murit pe frontul din Ucraina la vârsta de 30 de ani

Accident grav, în a doua zi de Paște, în Oneşti, județul Bacău. Tatăl părintelui Nicolae Zaharia se afla la volanul unui autoturism, când brusc i s-a făcut rău. Bărbatul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un stâlp. În urma impactului deosebit de violent, soția sa, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost grav rănită.

Echipajul medical sosit la fața locului a început manevrele de resuscitare a bărbatului, aflat în stop cardio-respirator, dar fără niciun rezultat, părintele preotului Nicolae Zaharia fiind declarat decedat.

Citește și: Vaccinul anti-COVID al AstraZeneca, retras de la comercializare de către Comisia Europeană

Informat despre cele întâmplate, părintele Nicolae Zaharia a ajuns într-un suflet la fața locului, iar pe parcursul procedurii medicale a stat cu lumânarea aprinsă în mână, la căpătâiul tatălui.  În acest timp, mama protopopului de Onești a fost transportată la spitalul din Onești, unde, din păcate, din cauza leziunilor suferite, a decedat la rândul său, scrie presa locală. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *