Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Parcări cu plată fără plată la Câmpulung

Câmpulungul are parcări cu plată pe zona centrală. Are zece parcometre pentru care s-au plătit peste două sute de mii de lei, dar încasările sunt infime de pe urma acestora.

Parcări cu plată fără plată la Câmpulung

După un hei-rup de acum doi ani, atunci când se anunța faptul că orice parcare va fi verificată de Poliția locală în sensul garantării plății acesteia, a urmat o perioadă în care totul a ținut de bunul simț al conducătorilor auto, mai puțin de intransigența polițiștilor locali conduși de un șef scăpat total de sub control de conducerea administrației locale. Și, ca lucrurile să se încadreze în stilul Câmpulungului, în timp au cedat și parcometrele. Din zece, două mai sunt funcționale! Plăcile de bază au fost scoase și trimise firmei furnizoare pentru reparații, însă soluția revenirii la sistemul de parcare cu plată este cea a înlocuirii aparatelor defecte. Aparate care costă, tocmai de aceea, după spusele viceprimarului Adrian Vlădău, vor fi cumpărate în serii mici, cu speranța că cele noi vor fi mai fiabile decât cele aflate acum în revizie.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Câmpulungul se pregăteşte să devină staţiune

Citește și Bursa locurilor de muncă, în Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită