Web Analytics
scris marți, 07.05.2024

Bursa locurilor de muncă, în Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș organizează vineri, 17 mai 2024, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Bursa locurilor de muncă, în Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș

Evenimentul se va desfășura la Pitești, strada Costache Negri, în Parcul Strand, în incinta cortului de evenimente „EGO Ballroom”, (amplasat lângă Stadionul Strand-accesul se face pietonal prin incinta parcului), în Câmpulung la sediul ALOFM, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, cat și în Curtea de Argeș, la sediul ALOFM Curtea de Arges, str. Albesti, nr.1, cu incepere de la ora 09:30.

Agenții economici care vor participa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Agentii economici trebuie să confirme participarea la acest eveniment până în data de 14.05.2024, ora 15, și pot transmite oferta de locuri de muncă disponibile – Anexa 1A ( cu specificația Pentru Bursă) astfel:

pentru Pitești – la secretariatul sediului AJOFM Argeș din Pitești, str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro sau ajofm.ag@anofm.gov.ro persoana de contact Claudian Baciu 0761/103332; 0248/222415;

pentru Câmpulung – la sediul ALOFM Câmpulung, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, sau electronic prin mail: paul.petrescu.ag@anofm.gov.ro persoana de contact Paul Petrescu – telefon 0761/103334; 0248/512249;

pentru Curtea de Argeș – la sediul ALOFM Curtea de Argeș, str. Albești, nr.1, sau electronic prin mail: romica.floroiu.ag@anofm.gov.ro persoana de contact Romica Floroiu – telefon 0761/103343; 0248/724300.

Citește și Declarația Unică, 2024. Care este termenul limită și cine sunt românii care trebuie să o depună

„Obiectivele principale ale evenimentului sunt creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potențialilor angajați, care pot contribui la succesul activității economice, prin experiența și abilitățile lor, creându-se totodată cadrul propice interacțiunii directe dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă. Evenimentul va avea loc la nivel national si reprezinta o oportunitate pentru angajatori cat si pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca disponibile sau sa se re(orienteze) profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung”, a transmis AJOFM Argeș.

Participarea la acest eveniment este gratuita pentru toti cei interesati.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *