Web Analytics

Papillon de Mioveni a scăpat de recluziune şi se pregăteşte de campanie electorală

de | 13.03.2024 13:48 | Actualitate, Home, Opinii

Ion Georgescu a scăpat de arestul la domiciliu. Poate să meargă la meciurile CS Mioveni sau la table cu pensionarii din oraș, dar nu se poate întoarce în scaunul de primar. Cel puțin asta scrie în minuta de pe portalul instanței care i-a permis marți să treacă dincolo de gardul vilei de 300.000 euro nejustificați, după cum susține DNA. O vilă construită simbolic pe strada cu numele Vasile Costescu, fostul primar al Mioveniului care l-a crescut pe Ion Georgescu și căruia edilul suspendat îi spune și astăzi „Taica”, în semn de respect. Ba chiar Ion Georgescu are și un cont de Facebook cu numele Vasile Costescu, de pe care curgeau like-urile la postările despre și cu PSD, până să fie arestat, apoi inimioare pentru PNL, după ce a fost ejectat.

Va fi o campanie electorală teribil de animată la Mioveni în următoarele aproape trei luni, până se va alege noul edil. Ceva între bomba atomică din Oppenhaimer și roz-bombonul din Barbie, că tot au fost premiile Oscar. Dacă mai apare pe scena electorală și un candidat gol pușcă și cu un plic mare care să-i acopere goliciunea, cum a fost la americani, Mioveniul se va aprinde la propriu. Din mesajul video transmis pe Facebook, încă din perioada în care era pe post de Papillon în recluziune la vila cu cramă la subsol, am aflat că dl Georgescu va prezenta foarte curând soluția lui pentru Mioveni. Care, foarte probabil, va fi Alin Călinescu, actual director la Centrul Cultural, trecut cu arme, bagaje, ba chiar și cu festivalul Analogue, la PNL.

Pentru cine nu știe, Alin Călinescu a fost PSD-ist, iar „Taica” lui, cel care l-a inventat și apoi plivit ca să crească mare, a fost Ion Georgescu. Iar acum acesta vrea cu orice preț să se răzbune pe foștii colegi și să le servească o lecție usturătoare, prin Alin și Alina. Adică prin domnul Călinescu și doamna Gorghiu, președinta PNL Argeș. Vom vedea ce și cum va fi până la urmă. Cert e că și unii, și alții se fac de râs, dacă se înjură. Cum ar fi ca Alin Călinescu și Ion Georgescu să iasă în campanie pe b-dul Dacia și să-și stropșească foștii colegi din PSD? Sau cum ar fi ca aceștia din urmă să-l înfiereze cu mânie proletară pe cel care le-a fost tătuc vreo 17 ani și are brevet de invenție pe cariera lor politică, aia care e?! Circul va fi total și disprețul pe măsură.

Citește și Ion Georgescu a scăpat de arestul la domiciliu, dar nu se poate întoarce la Primărie

Citește și Cu cine „atacă” AUR Primăria Mioveni? „Dacă ar fi candidat Ion Georgescu, lua spre 70% și se închidea discuția”

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *