Web Analytics

Cu cine „atacă” AUR Primăria Mioveni? „Dacă ar fi candidat Ion Georgescu, lua spre 70% și se închidea discuția”

de | 24.02.2024 07:22 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Notorietatea pe care o are încă, la Mioveni, edilul Ion Georgescu, arestat la domiciliu, a dus la o situație mai puțin obișnuită: niciun partid politic nu și-a anunțat deocamdată vreun candidat la Primăria acestui oraș, ca să nu spunem că l-a stabilit.

Citește și: Cătălin Teodorescu, AUR: „Fac un anunț funerar: de ieri, PNL a murit. (…) PSD-ul le-a făcut jocul”

Nici AUR nu face excepție. Întrebat pe această temă de „Jurnalul de Argeș”, Bogdan Velcescu, coordonator AUR Argeș, a declarant joi, 22 februarie, la conferința de presă a organizației de partid, că încă este căutat un astfel de candidat.  

La Mioveni există mai multe variante de candidat la momentul ăsta, care au dat interviu la București. Din ceea ce am văzut noi și am gândit, fiindcă dl Georgescu nu mai candidează la Mioveni, la momentul ăsta – pentru că nu știm ce apare pe parcurs – există un tărâm fertil, ca să spun așa, pentru a lua un procent mai bun față de cât s-ar fi întâmplat dacă ar fi candidat.

„Pentru că, să fim realiști, dacă ar fi candidat, lua spre 70% și se închidea discuția” – a spus Bogdan Velcescu.

Citește și: Ion Mihăilescu, fost preşedinte al CJ Argeş, nu crede că edilul de la Mioveni va mai reveni în fruntea primăriei: „Ion Georgescu e ca Simona Halep. Odată ce i-a fost pusă pecetea de drogat, drogat rămâne”

Acesta a adăugat, răspunzând, de asemenea, unei întrebări a „Jurnalului de Argeș”,  că nimeni de la AUR nu l-a contactat pe primarul Ion Georgescu, pentru a-l… oferta electoral.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *