Web Analytics
scris marți, 12.03.2024

Ion Georgescu a scăpat de arestul la domiciliu, dar nu se poate întoarce la Primărie

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, trimis în judecată pentru corupție, a scăpat marți, 12 martie, de măsura arestului la domiciliu. Edilul se află acum plasat sub controlul judiciar pe o durată de 60 de zile.

Ion Georgescu a scăpat de arestul la domiciliu, dar nu se poate întoarce la Primărie

Citește și: Pitești. Podul peste pârâul Bascov e „în grafic”

În tot acest timp, conform deciziei instanței, inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa (IPJ Argeş – Biroul Supravegheri Judiciare), conform programului întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

Ion Georgescu nu poate părăsi limita teritorială a României decât cu încuviinţarea judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei, nu poate exercita funcţia de primar al oraşului Mioveni, nu poate comunica direct sau indirect cu martorii Nicolae Valerică, Stoian Mircea, Potecă Teodor Dan, Iacobescu Alexandru Emil, Nicolae Sînziana Nicoleta sau cu membrii familiilor acestora.

Cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului. S-a stabilit termen pentru o nouă verificare a măsurii preventive la 3 aprilie, ora 9:30.

Împotriva prezentei încheieri se poate formula contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *