Web Analytics
scris joi, 17.07.2014

Pamfletul lui Cătălin. Zilele respectate de celebrităţile argeşene

În ziua în care vicepremierul Daniel Constantin a efectuat vizite de lucru la Curtea de Argeş şi Câmpulung, “deputatultău”, adică, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor… Mirceeeeeea Drăăăăăghici, a făcut mizerie pe străzile din Cetatea Basarabilor. Mai bine spus, oamenii lui au împrăştiat către ceilalţi oameni nişte hârtiuţe pe care stătea scrisă o declaraţie de iubire faţă de ceea ce încă mai poartă bunică-mea, adică ia (accentul se pune pe prima vocală)! Inspirat de inedita modalitate de promovare a propriilor interese şi pasiuni, am căutat să descopăr cam ce ar respecta celelalte personalităţi ale judeţului. Şi iată ce a ieşit!

# Ion Popa, senator, respectă Ziua Internaţională a Cioarecilor, obligatoriu călcaţi la dungă şi cu talia cât mai înaltă.
# Călin Andrei, primar Câmpulung, respectă Ziua Internaţională a Inundaţiilor, cu preferinţă specială pentru seara în care vijelia afectează unităţile şcolare.
# Constantin Nicolescu, inculpat şi membru PSD, respectă Ziua Internaţională a Justiţiei Băsiste.
# Tudor Pendiuc, primar Piteşti, are respect faţă de Luigi Ionescu, o fostă fântână cântătoare despre lalele.
# Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni, îşi prezintă omagiile faţă de Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, FC Clinceni şi primarul Ion Georgescu (mai ales!).
# Deputatul PPDD Ioana-Jenica Dumitru are respect faţă de Ziua Mondială a Refugiaţilor Politici din Parlament.
# Constantin Polexe, vice la Consiliul Judeţean, respectă Ziua Internaţională a USL, care se sărbătoreşte la fiecare conferinţă de presă a lui Florin Tecău.
# Adrian Mutu, fost fotbalist, actual jucător de fotbal, respectă dacă vrea.
# Ion Baicea, primar Costeşti, respectă alegerea Elenei Udrea în funcţia de preşedinte la PMP.
# Mihai Deaconu, deputat, respectă Ziua Internaţională a Celor Săraci cu Duhul de Pretutindeni, chiar dacă nu au titularizare.
# Gigi Dinescu, preşedinte PNŢCD, respectă Ziua Internaţională a Alimentaţiei Publice, cu defilare de frapieră.
# Nicolae Diaconu, primar, respectă ce respectă şi Cristian Mitrofan, viceprimar.
# Mihai Oprescu, prefect, are respect faţă de Ziua Internaţională a Directorilor de deconcentrate, neapărat dacă pică în săptămână cu şedinţă a Colegiului prefectural.
# Cornel Lazăr, preşedinte care se vrea preşedinte, respectă Ziua Internaţională a Limbii materne.
# Ionel Didea, rector, are respect faţă de Ziua Mondială a Presei, neapărat favorabilă.
# Cătălin Teodorescu, preşedinte PDL, respectă Ziua Internaţională împotriva Fumatului, indiferent dacă are filtru liberal sau social-democrat.
# Mariana Ionescu, şefă de direcţie, preferă Ziua Internaţională pentru Prevenirea Exploatării Mediului pe timp de război şi conflict armat cu Adriana Croitoru.
# Ion Cârstoiu, fost prefect, respectă Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Trafic, numai dacă şoferii au avut permis obţinut în Argeş.
# Gheorghe Ciolan, comisar-şef la Poliţie, are respect faţă de Ziua Mondială a Ordinii şi Liniştii Publice, fără aplicare în municipiul Câmpulung.
# Gabriel Apostol, judecător de Master Chef, respectă Ziua Internaţională a Maionezei care nu se taie, dar se bate.
# Andrei Gerea, deputat liberal cu săgeată-ntoarsă, respectă Ziua Internaţională a Dezamăgirii.
P.S. O întrebare nedumerită: Motivele populare care conturează bileţelul sunt luate de pe bannerele electorale ale lui Tecău?
Cătălin Ioan Butoiu

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...