(P) SOLOMED – medici de elită, tehnologie de înaltă performanță

de | 28.11.2021 15:52 | Actualitate, Home

CLINICA SOLOMED, a intrat pe piața serviciilor medicale din judetul Argeș în anul 1992.  Și-a dedicat întreaga activitate menținerii unei calități foarte ridicate a serviciilor medicale oferite, prin îmbunătățirea continuă a serviciilor și o permanentă comunicare cu pacienții clinicii, lucru absolut necesar pentru o cât mai bună înțelegere a nevoilor acestora.

CITEȘTE ȘI: A murit actorul Florin Oprițescu. Artistul avea 42 de ani

Ambianța deosebită, dotările și practicile moderne, personalul calificat și dedicat, lucrul în echipă și centrarea pe pacient sunt atuurile serviciilor pe care le oferim pacienților noștri.

SOLOMED, rețeaua de clinici prezentă de 29 de ani în peisajul medical argeșean, parte a grupului MedLife, continuă să se dezvolte și să fie alături de pacienții săi, oferind servicii medicale complete la cele mai înalte standarde. Laboratorul acreditat RENAR pentru calitatea analizelor efectuate, oferă rezultatele în aceeași zi pentru majoritatea tipurilor de analize făcute de pacienți, iar probele recoltate sunt prelucrate atât în Pitești, cât și în laloratoarele MedLife din București. Se lucrează permanent pentru diversificarea serviciilor, prin colaborări cu medici renumiţi, atât în municipiul Piteşti, la cele patru puncte de lucru, cât şi în oraşele Costeşti, Curtea de Argeş şi Mioveni.

REȚEAUA CENTRELOR MEDICALE SOLOMED

Adresa: Pitești – Găvana, Aleea Spitalului nr. 28

Adresa: Pitești – Găvana, Aleea Spitalului nr. 18

Adresa: Pitești – Str. Tudor Vladimirescu, bl. U3, parter

Adresa: Pitești – Policlinica I.C. Brătianu

Adresa: Pitești – Calea București, Bloc 21, Sc. A, Parter

Adresa: Costești – Str, Victoriei, Bl. L21

Adresa: Curtea de Argeș, Str. Cuza Vodă, Nr.131, lângă Spitalul Municipal

NOU! Adresa: Mioveni – B-dul Dacia, Bl. V1 (parter) vis-a-vis de Profi

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...