Web Analytics

A murit actorul Florin Oprițescu. Artistul avea 42 de ani

de | 28.11.2021 12:35 | Cultură, Actualitate

Actorul român Florin Oprițescu, renumit în lumea cinematografiei din Spania, a murit la vârsta de 42 de ani. El era stabilit în Spania de mulți ani, iar în urmă cu câteva luni anunța că a fost diagnosticat cu leucemie.

Artistul, care a jucat în „Mar de Plástico” și „La Unidad”, a publicat în urmă cu câteva luni, pe contul său Instagram, un video în care anunța că, în luna octombrie 2020, a fost diagnosticat cu leucemie, potrivit JurnaldeEmigrant.com. Oprițescu mărturisea că a reușit să învingă însă boala, cu sprijinul fiului său, de la care a primit celule stem și măduvă osoasă.

CITEȘTE ȘI: 28 Noiembrie 1877: Războiul de Independență. Generalul turc Osman Pașa s-a predat generalului român Cerchez

Cu toate acestea, în cursul zilei de vineri, mai mulți actori spanioli, cu care Florin Oprițescu a lucrat de-a lungul carierei sale, au anunțat vestea tristă.

CITEȘTE ȘI: CULTURĂ-MEDIA: Adriana Trandafir va fi invitatul special  în sitcomul „Oportuniştii” de la Prima TV

Vei rămâne veșnic în sufletele noastre, ale prietenilor tăi. Trebuia să mai vedem, de acum înainte, multe filme, cu tine în rol principal. Însă soarta a ales ca tu să joci pe o alta scenă – într-o altă lume. Suferim că ne-ai părăsit atât de devreme pentru că nu putem schimba destinul si nici moartea nu o putem învinge”, a postat un apropiat pe Facebook.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii