Web Analytics
scris joi, 21.07.2022

Cristian Gentea, la pas cu jurnaliştii pe şantierele Primăriei Piteşti

Edilul a prezentat mass media noua bijuterie ”Pitești Arena”

Reprezentanții Primăriei Pitești au mers în teren împreună cu jurnaliștii, luni, 18 iulie. Au vizitat trei dintre cele nu mai puțin de 24 de șantiere deschise în Pitești: Colegiul Național „Zinca Golescu”, unde lucrările sunt în grafic, Bazinul Olimpic, unde lucrările sunt în plină desfășurare și la Sala Polivalentă „Pitești Arena”. Au fost prezenți primarul Cristian Gentea, city managerul Lucrețiu Tudor și viceprimarul Gelu Tofan.

Cristian Gentea, la pas cu jurnaliştii pe şantierele Primăriei Piteşti

Sala Polivalentă „Pitești Arena”, poate cea mai modernă din țară, cu scaune gri și violet, în culorile clubului FC Argeș, și cu tribune retractabile, este aproape gata. S-a făcut zid de sprijin în spatele clădirii, a fost montat iluminatul și se lucrează la ultimele finisaje, la montarea scaunelor și la punerea parchetului. Jurnaliștilor li s-a demonstrat cum se extinde gradena și cum funcționează iluminatul. Suma investită este de 100 milioane lei noi, prin Compania Națională de Investiții. Vor fi angajate 20 de persoane din cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și un manager. Primarul speră că va noua bijuterie a Piteștiului va fi inaugurată în luna septembrie.

Citește și Calea Craiovei va fi lărgită şi reabilitată în 6 luni. Primarul Gentea a semnat contractul

După Campionat Național de Karate, primarul vrea și Campionat European de Baschet U 19 în noua sală

Deja au fost purtate discuții organizatorice care au vizat omologarea pentru competiții de arte marțiale, respectiv organizarea Campionatului Național de Karate. „Eu sper că putem să începem un nou campionat de baschet și de volei aici, în sală, asta este dorința noastră. Am avut, săptămâna trecută, întâlnire cu cei de la Federația Română de Karate. Avem o primă competiție antamată în 10-12 noiembrie; campionate naționale, 450 de concurenți, se mizează pe 2.000 de spectatori. Avem și pentru anul viitor; am solicitat organizarea Campionatului European de Basket Under 19, aici, în sală”, a declarat primarul Cristian Gentea în timpul vizitei la Sala Polivalentă.
M.S.

Citește și Promisiunea primarului Cristian Gentea: „Elevii Colegiului Naţional «Zinca Golescu» vor intra în clasele nou amenajate din tronsonul I la timp”

Citește și Cristian Gentea s-a întâlnit cu cetățenii din Găvana

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...