Web Analytics

(P) Ana Clean Solutions – unul dintre sponsorii prinicipali ai festivalului Poienari Archangels Fest 2022

de | 3.05.2022 15:26 | Actualitate

În perioada 20-21 mai a.c., iubitorii de distracție sunt așteptați la primul festival rock/moto din România care, în acest sezon, va avea loc în județul Argeș, la Corbeni. Se anunță a fi un eveniment de amploare cu invitați speciali. Cei care vor urca pe scenă sunt: Cargo, Trooper, Fără Vise, Cristi Hrubaru, Vlad Bilous și Sons of Evil.

Citește și: ȘOCANT! Doi soți din Brașov și-au abuzat sexual copilul de un an în mod repetat! Tatăl acestuia filma momentele în care băiatul era violat

Organizatorii se pregătesc de zor, se pune deja berea la rece, se pregătesc bucatele haiducești și licorile arhanghelilor. Acest eveniment este realizat cu sprijinul oferit de Consiliul Județean Argeș și Primăria și Consiliul Local al comunei Corbeni. De asemenea, Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului.

Totodată, Poienari Archangels Fest 2022 este susținut, de asemenea, și de alți parteneri privați printre aceștia fiind și firma de curățenie Ana Clean Solutions din Pitești, unul dintre sponsorii principali ai evenimentului. (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *