Web Analytics

ȘOCANT! Doi soți din Brașov și-au abuzat sexual copilul de un an în mod repetat! Tatăl acestuia filma momentele în care băiatul era violat

de | 3.05.2022 13:37 | Actualitate

Doi brașoveni, soț și soție, sunt arestați preventiv sub acuzația că și-au abuzat sexual în mod repetat copilul.

Ei au început să-și agreseze fiul când acesta avea un an. Vreme de doi ani, femeia l-a violat pe copil, în vreme ce bărbatul filma totul. Povestea a ajuns în atenția Poliției după ce bărbatul, vrând să divorțeze de soție și să se răzbune pe ea, le-a arătat agenților imaginile pe care chiar el le filmase, informează bzb.ro.

Citește și: A fost publicată Hotărârea de Guvern prin care terenul din jurul stadionului Nicolae Dobrin trece în administrarea Piteștiului

Procurorii DIICOT au efectuat percheziții în locuința în care cei trei stăteau cu chirie și au ridicat imaginile compromiţătoare, care vor deveni probe în dosar. Cei doi au fost reținuți la începutul lunii martie, iar săptămâna trecută le-a fost prelungită măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Ce se întâmplă cu fiul lor

Între timp, copilul a ajuns într-un centru de plasament la un asistent maternal profesionist. DGASPC Braşov a cerut decăderea celor doi din drepturile părinteşti. Totodată, DGASPC Brașov evaluează posibilitatea de a plasa copilul la familia extinsă.

Ce au declarat vecinii despre soții acuzați de viol

„Doamne fereşte! Eu când am auzit nu-mi venea să cred, nu-mi venea să cred. Părea o femeie normală, nu mi s-a părut ceva ieşit din comun. Avea grijă de băieţel tot timpul, se plimba cu el pe aici. Pe el nu ştiu ce l-a apucat că de la el a pornit că el s-a dus să reclame. Nu mi-aş fi închipuit că poate să facă aşa ceva”, a spus una dintre vecinele familiei.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *