# Gătit după o reţetă argeşeană, prezentată de regretatul Radu Anton Roman. În programul viitoarelor Sărbători ale Argeşului şi Muscelului, programate să înceapă luna viitoare, se va afla şi o manifestare cât se poate de apetisantă. Este vorba de gătirea unui ostropel uriaş, după o reţetă specifică bucătăriei argeşene, prezentată de apreciatul şi regretatul maestru Radu Anton Roman, fostul realizator al emisiunii „Bucătăria lui Radu” şi autor a numeroase lucrări în care a înglobat reţete de colecţie din gastronomia românească. Operaţiunea cu ostropelul uriaş se va desfăşura în cadrul special oferit de Muzeul Goleşti, acolo unde zeci de invitaţi vor avea apoi ocazia să deguste opera bucătarilor, care-şi vor da toată silinţa să iasă ceva nu numai gigantic, ci şi gustos, să te lingi pe degete. Din câte am aflat, date fiind dimensiunile ostropelului, este foarte posibil să se apeleze pentru gătit la recipiente pe măsură, aparţinând bucătăriilor militare. (M.B.)

FCSB a câștigat Supercupa României, după ce a învins pe CFR Cluj cu 2-1
FCSB a cucerit Supercupa României la fotbal, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1...
0 Comentarii