Web Analytics

Operațiunea „AUR – formațiune antisemită”, inițiată de Klaus Iohannis, dubioșii frați Muraru și o ambasadă, demontată de presa necoruptă! Maia Morgenstern a mințit întreaga Românie și presa internațională, care a crezut-o!

de | 6.04.2021 22:26 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Operațiunea/diversiunea prin care Alianța pentru Unirea Românilor ar urma să fie declarată formațiune antisemită și mai apoi să se ceară scoaterea în afara legii, operațiune la care principali inițiatori au fost, așa cum singuri au demonstrat prin declarațiile făcute, Klaus Werner Iohannis, Andrei Muraru și probabil o celulă operativă a unei ambasade străine de la București și în care au fost folosiți ca și „cutii de rezonanță” și Dan Barna și Ludovic Orban, a fost demontată de presa necoruptă de la București, transmite Romanian Global News.

Citește și: Sondaj de opinie: Dezinformare, propagandă, știri false, încrederea în surse de informații

În operațiune au fost implicati și cadre ale unui serviciu de informații din România, cel puțin.

Diversiunea, având ca obiectiv scoaterea AUR de pe scena politică și culpabilizarea României față de o temă sensibilă, utilizată deseori în preajma negocierii unor privatizări sau derulării unor contracte cu miză mare, a fost o operațiune clasică, descrisă în „Tratatul de dezinformare” a lui Vladimir Vorkoff dar și în „Mossad: Un agent des services secrets israelienes parle”, scrisă de celebrul agent israelian Viktor Ostrovsky.

Iată cum jurnaliștii preluați de https://www.activenews.ro, reușesc să demonteze operațiunea:

Creatoarea de modă Dana Budeanu, autoarea emisiunilor Verdict Dana Budeanu și Verdict Politic, a intervenit în scandalul antisemit internațional în care este implicată Maia Morgenstern. Dana Budeanu i-a transmis un mesaj marii actrițe a României, în urma episodului în care artista a fost amenințată cu moartea și violul printr-un mesaj ciudat trimis pe adresa de mail a Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală, al cărui autor s-a dovedit a fi, potrivit unor surse de încredere din MAI, un tânăr evreu din sectorul 3 al Capitalei, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.
Cu toate acestea, statul actual nu a catadicsit să informeze cu privire la descoperirile organelor speciale și presa internațională, care titrează în șarje, după cum vedeți mai sus, despre „antisemitismul din România”.

Citește și: Familia bătrânei a cărei avere a ajuns la fiul parohului de la Mavrodolu cere anularea testamentului şi anunţă că apartamentul va fi donat Patriarhiei

De asemenea, Dana Budeanu le-a transmis un mesaj și românilor, avertizându-i că se încearcă inocularea în subconștientul colectiv a faptului că România este o țară antisemită, ceea ce nu este adevărat, susține vedeta, potrivit sursei numite.
„În ultimele două săptămâni sau trei, cred, există un plan infect prin care se induce în subconștientul oamenilor ideea cum că România, românii, ar fi un stat antisemit, respectiv o nație antisemită.

Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație. Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi, dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, a fost mesajul Danei Budeanu de pe Facebook reprodus de sursa citată.

Citește și: Ziarul de Iași: ”Regina” WC-urilor din România, la Pitești: are lift, senzori și a costat 400.000 de euro

De altfel ea a mai avut și un mesaj extrem de direct pe Facebook, însoțit și de textele de mai jos: „MARȘ, JAVRELOR!”, a spus Dana Budeanu, completând: „ROMÂNIA NU ESTE O ȚARĂ ANTISEMITĂ! CITIȚI ISTORIE!!!! CITIȚI ADEVĂRUL!”. (Romanian Global News)

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bravos, Dana Budeanu ; mult adevar graiesti, in vin/cognac/rom … il afli pe adevar !