„Oamenii s-au deranjat că trebuie să-și mute o culme de rufe sau un bătător de covoare”

de | 11.03.2015 13:44 | Actualitate

#Declară vicele Zidaru despre nemulțumirile piteștenilor față de proiectul urban
Viceprimarul municipiului Piteşti, Laurenţiu Zidaru a atras atenția la conferința de presă a Primăriei că cetățenii din Pitești sunt nemulțumiți de mai multe aspecte legate de proiectul de reabilitare urbană aflat în curs de desfășurare, dar fără a exista un temei justificat din partea acestora. Viceprimarul a precizat mai precis că oamenii sunt deranjați mai mult că trebuie să-și mute culmile de rufe sau locul de spălat covoare din fața blocurilor decât de alte probleme: „Oamenii s-au deranjat că trebuie să-și mute o culme de rufe, că trebuie să-și mute un bătător de covoare, lucruri cu care oamenii s-au obișnuit și au devenit cotidiene și fac parte din aspectul locurilor și al spațiilor verzi”, a precizat acesta.
Legat de același proiect de reabilitare urbană din Pitești, viceprimarul Zidaru a mai precizat că în urma tăierilor de copaci din Calea București vor fi plantați în această primăvară nu mai puțin de 300 arbori și arbuști.
„Pe Calea București e adevărat că s-au tăiat arbori și arbuști, dar tot ce s-a tăiat a fost conform proiectului care este aprobat urmând ca în locul arborilor să fie sădiți alți arbori și arbuști într-un număr mai mare decât cei tăiați. Peste 300 vor fi plantați în această primăvară pe Calea București. Urmează să se pună plante ornamentale în mare parte magnolii, dar și tei și alte specii. Cetățenii sunt deranjați că se taie câțiva arbori, dar nu sesizează nimeni când se plantează zeci de arbori”, a conchis viceprimarul Zidaru.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii