# După-amiază vânătorească şi dineu la AOA # Locaţia aleasă a fost poligonul privat de la Smeura al lui Gigi Sima. Asociația Oamenilor de Afaceri din Argeș a organizat săptămâna trecută la poligonul de la Smeura, împreună cu firma Amis Hobby, un curs de inițiere în tir urmat de mai multe ședințe de tragere la țintă, cu arcul și cu pistolul, dar și la talere, cu pușca de vânătoare. În poligonul privat de la Smeura, oamenii de afaceri argeșeni și-au încercat astfel îndemânarea și precizia, sub privirile foarte atente ale instructorului, nimeni altul decât gazda, domnul Gigi Sima, cel care, înainte de tragere, și-a instruit meticulos „învățăceii”. Ba unora dintre ei le-a mai dat prietenește și o palmă pe după ceafă, atunci când ieșeau din portativ și îndreptau arma de foc aiurea, crezând că-i vorba de o simplă joacă de copii. Dintre cei care au tras cu arcul i-am remarcat pe primarul din Băbana, Bebe Ivan, Liviu Iliescu, patronul de la Cornul Vânătorului, omul de afaceri Paul Schiaucu, Adrian Nichifor de la hotelul Star și Dan Ionescu, președintele executiv al AOA. Ședința de tir cu arcul a fost urmată de una de tir cu pușca de vânătoare, o carabină rusească, cu alice, cu care s-a tras la talere, într-un poligon separat. În fine, ultima ședință a fost cea în care s-a tras la țintă cu un pistol Walter. Printre cei mai buni trăgători, atât la talere, cât și la pistol au fost oamenii de afaceri Victor Marinescu, patronul de la Star Trading și Romeo Floroiu. Alți oameni de afaceri care au mai fost invitați în poligonul de la Smeura și pe care ținem să îi nominalizăm sunt Florian Neacșa, patronul de la firma de pază Doberman, Florin Pietroi, directorul general de la „Musa Pitești 96”, Lucica Corcodel, de la „Pati Panifcosem” și Ion Dumitru, de la Dinamic Internațional. Ședințele de tir au fost urmate de un dineu cu produse vânătorești, oferite și preparate de către amfitrionul evenimentului, Gigi Sima. Preparate din carne de cerb, mistreț, prepeliță și urs, dar și din viețuitoare mai de pe lângă casa omului, cum ar fi porcul sau vițelul, au umplut din belșug mesele, alături de dulceața din ardei iute sau siropul de brad, un patent al doamnei Sima, soției generoasei gazde. Toate acestea fac parte din meniul oferit de restaurantul vânătoresc din incinta poligonului. Cursurile de tir cu arcul sunt accesibile oricui dorește, la prețul de 250 lei 8 ședințe, sub îndrumarea unui instructor autorizat. Adriana Gândilă
0 Comentarii