O victorie, o remiză și un eșec pentru juniorii alb-violeți în ultima etapă de campionat

de | 4.04.2022 18:44 | Actualitate, Home, Sport

La sfârșitul săptămânii trecute s-a disputat o nouă etapă în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal. Cele trei echipe ale clubului alb-violet au înregistrat o victorie, o remiză și o înfrângere în duelurile cu LPS Pitești.

Egalați în ultimele minute

FC Argeș a terminat la egalitate, 2-2, confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu LPS Pitești, din Liga Elitelor U16, golurile echipei noastre fiind reușite de Andrei Stoenete și Andrei Badea. Alb-violeții au condus cu 2-0, însă s-au văzut egalați în ultimele minute. Mai mult, FC Argeș a ratat și un penalty prin Darius Grigore. În urma acestei remize, echipa pregătită de Cătălin Oprea ocupă locul 4 al seriei a III-a, cu 30 de puncte, cu patru mai puțin decât CSM Vâlcea, ocupanta ultimei trepte a podiumului. În următoarea rundă, programată sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 10.00, FC Argeș se va deplasa la CSM Râmnicu Vâlcea.

Citește și S-a prezentat prima variantă 3D cu lotul doi al Autostrăzii Sibiu-Pitești

Și-au consolidat locul I

FC Argeș U17 a obținut o nouă victorie în Campionatul Național U17. Formația pregătită de Daniel Ghiță s-a impus cu 4-1, în deplasarea de sâmbătă, cu LPS Viitorul Pitești. Reușitele alb-violeților au fost semnate de Gino Oprescu (2), Stoica și Drugan. În urma acestui succes, argeșenii ocupă locul I, în seria a V-a a play-off-ului, cu 52 de puncte. În runda următoare, programată duminică, de la ora 14.00, FC Argeș va întâlni acasă, pe ACS Alma Sibiu.

Înfrângere surprinzătoare

FC Argeș U19 a pierdut cu 0-1, în deplasarea de duminică, de la Pitești, cu LPS Viitorul. În urma acestui insucces, echipa pregătită de Robert Enache se menține pe locul I, cu 47 de puncte, cu 6 mai mult decât LPS Pitești. În următoarea etapă, alb-violeții vor întâlni duminică, de la ora 12.00, pe propriul teren, pe CS Comunal Șelimbăr, ocupanta locului 4, cu 32 de puncte.

Acest articol este despre: alb-violeti,campionat,etapa,fc arges,juniori

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed