Web Analytics

O plantație de canabis a fost descoperită în Argeș

de | 31.07.2021 09:31 | Actualitate

Poliţiştii argeşeni au descoperit, în gospodăria unui bărbat din comuna Oarja, plante de canabis, instalații de creștere a plantelor şi dispozitive de cântărit droguri.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au efectuat, joi-29 iulie, două percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat bănuit că deține droguri de risc. Începând cu luna martie a.c., până în prezent, bărbatul ar fi comercializat canabis în județ.


„În urma perchezițiilor efectuate în localitățile Pitești și Oarja, la locuințele bărbatului, au fost descoperite mai multe plante de cannabis, fragmente de substanță vegetală, precum și instalații artizanale de creștere a plantelor, instrumente de prelucrare și de cântărire”, transmite IPJ Argeș.

Citește și Contestaţia lui Istrătescu, respinsă definitiv de Curtea de Apel Piteşti

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de 30 iulie a.c., Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii