Web Analytics

O nouă serie de bilete pentru tratament balnear pentru pensionarii argeșeni

de | 20.04.2022 10:53 | Actualitate

O nouă serie de bilete de tratament balnear a sosit la Casa Județeană de Pensii Argeș. Eliberarea acestora se face în perioada 20 aprilie-2 mai 2022.

„Pentru seria 5 din acest an, cu date de plecare in perioada 10 – 13 mai 2022, ne-au fost repartizate un numar de 166 bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Eforie Sud, Geoagiu, Govora, Herculane, Olanesti, Neptun, Pucioasa, Slanic Prahova, Slanic Moldova, Sovata, Techirghiol. Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro.

Citește și: Argeș. Se întrerupe curentul electric în mai multe localități! Aflați unde

Eliberarea biletelor se face in perioada 20 aprilie – 2 mai 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar. Au ramas 20 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: 1 Mai – 3 bilete, Amara – 2 bilete, Buzias – 3 bilete, Eforie Sud – 1 bilet, Moneasa – 1 bilet, Neptun – 3 bilete, Pucioasa – 7 bilete.Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie”, transmite Casa Județeană de Pensii Argeș.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *