Web Analytics

O nouă serie de bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Argeș

de | 12.08.2022 12:30 | Actualitate, Home


Pentru seria 12 din acest an, cu date de plecare în perioada 30 august – 2 septembrie 2022, ne-au fost repartizate un număr de 153 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai,  Amară, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Neptun, Olănești, Pucioasa, Slănic Prahova, Techirghiol, Vatra Dornei.

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro.

Citește și: Politică! MINISTRUL FINANŢELOR, ADRIAN CÂCIU: “Nu există în lucru şi nici în intenţie o ordonanţă de naţionalizare a pilonului 2 de pensii”

Eliberarea celor 153 de bilete se face în perioada 12 – 23 august 2022, conform planificării care este anunțată telefonic  fiecărui beneficiar. 

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

„În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2022 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. ”, transite Casa Județeana de Pensii Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole